Mimowoodstocká
Mimowoodstocká
Anotace: Nějak jsem tuto věc "ukuchtila"
Když nasadím svoje brýle
hned je všechno růžové
sluníčko se na mě směje
proč ne ?
proč ne !
lidi dokola tančí kolem ohňů
bez šatů
ruku v ruce
ve vlasech zapletené kvítky
proč ne ?
proč ne !
na pódiu s bílým dřevem
osvícen
on a tisíce v davu
Hendrix sám
ANO !!
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 20.8.2012