Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mistři

Mistři

X.Lodus Básně » Říkanky

Anotace: Ano,jsme se mistři světa v hokeji ve Vídni v roce 2005 a pak se slavilo

Ti naši mistři,ti nám to dali,
kvůli ním jsme dva dny prochlastali.

Těžko nám bylo opustit hospodu,
pili jsme pivo,víno,rum - stálo to zato,
všichni to uznejte,vždyť máme zlato !

Jen naše manželky ty naše tahy,
po dvou dnech setkání neuznávaly.

Daly nám co proto,měly toho dost,
pak byla u mnohých tichá domácnost.
Publikoval(a): X.Lodus, 19.8.2012
Přečteno (182x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Engliš

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 02:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti