Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stín

Stín

Rezavá plechovka Básně » ?nezařazené?

Anotace: Rychlonapadnutá věc

Kam hnu se já
hneš se ty
nikdo tě nežádal
abys se mnou byl
narodila jsem se
vyrostla
a ty se mnou též
jdu po přechodu
ty jak ocásek se mnou také jdeš
...
avšak vyzraju na tebe
nectiteli soukromí
počkám,
až slunce zmizí za oblak
a ty zmizíš
napořád ?
NIKOLIV

přece nemůže být furt zataženo
rezignuji
a tvojí přítomnost přijímám
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 19.8.2012
Přečteno (64x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, děda včela, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti