Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Volným pádem

Volným pádem

Makaveli Básně » Smutné

Anotace: Snad už konečně povedenější dílko:)

Život žiju volným pádem
a nevím jak dopadnu,
nedržím se
žádných pádel,
brzy se asi rozpadnu.

Tělo mé je vyčerpané,
už dlouho nic nejedlo.
Říkám si, že brzy zkape.
Rozhlížím se, kde je kdo.

Konec už se asi blíží,
srdce buší divoce.
Něco uvnitř jej asi tíží,
vemte si ho, kdo ho chce.
Publikoval(a): Makaveli, 19.8.2012
Přečteno (152x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Averzus, Martin Havlíček, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 09:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti