vana plná čehosi
vana plná čehosi
zvadlý tulipán
větrem chlácholen
života napůl pán
srazil mě do kolen
vymáchal mi hubu
ve vaně plné ...
růží
tak zase na nohy vstříc
pohledům ze žiletek
houbové slzy z oblohy
zapálily poslední lék
naděje chcípla v náručí
neměla námitek proti
dobrovolné smrti
a mě si vzala s radostí
Publikoval(a):
Marcone, 18.8.2012