Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na "svém" místě

Na "svém" místě

Jsem jinde
avšak sedím furt na stejném místě
jen sama
se svojí hlavou
co ubírá se teď nahoru
skrz drobné lístky
sleduji oblohu
a její čistou modř
pak
stromy jimž koruny plné listí žhnou
od slunce
...
a malý včelky
z květu na květ
objevují svůj medonosný svět

jsem zase zpátky
ale radši bych byla jinde
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 17.8.2012
Přečteno (45x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti