Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nenávist

Nenávist

Jin&Jang Básně » o Lásce

Anotace: je i v něžnostech na světle i po tmě

V mém objetí si nechtěla stát

stále Ti opakuji že Tě mám víc než rád

touhou na špičkách v předklonu

ztrácíš mě

špatné Své já


mícháš kartami

ztrácíš se potají v pohledech

bez rozumu šeptáváš ty moje kacířko


. . .jsi něžný. . .


láskou hladím tvou duši

víš že provaz je kluzký

a brzy ho pustíš . . .
Publikoval(a): Jin&Jang, 17.8.2012
Přečteno (198x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, xoxoxo, ajala, modrá, J sh' T r' k, Ružka, Martina Primová, děda včela, Madam Butterfley

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 11:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti