Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ne, nemusíš mluvit...

Ne, nemusíš mluvit...

Ne, nemusíš mluvit,
vím, že nemlčíš -

v toužebném rozechvění
šedomodrými irisy
pomalovala jsem stěny

Od té doby
mě z těch stěn pozoruješ...

Tvář jako akvarel
do mé se vpíjí,
cizí svému zvyku.

Ne, nemusíš mluvit,
vím, že rozumíš

přítomnost radosti postrádám,
extrovertní a hlučnou.
Jsem vůbec její dítě?
Iniciály bez piety
do popelu jsem pohřbila...
Publikoval(a): Lugilla, 15.8.2012
Přečteno (211x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: qala, richie., ajala, Martin Havlíček, děda včela, Jin&Jang, modrá, Kytka62, Marcone

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 09:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti