Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzhůru nocím

Vzhůru nocím

Kett Básně » o Lásce

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=FKw5GqrvDRI

Zamotaná v pavučině
mašle z mého copu
udýchaná melodie
trochu hip hopu

dokonalá
prostě sexy
rtěnka v barvě ohně
roztrhané modré džíny
jsou dneska v módě

na podpatcích
vzhůru nocím
teď patří jenom mně!
u baru si kostkou hází


a On...







ta bude mo-je....
Publikoval(a): Kett, 15.8.2012
Přečteno (225x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Martina Primová, Ružka, Marcone, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 11:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti