Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Lidi zlatí

**Lidi zlatí

Květka Š. Básně » o Lidech

Anotace: ..tencí i boubelatí..

Letní lekce.
**************
Lidi zlatí,
třeba tencí
i ti mírně boubelatí
to je dneska den,
zabalte si nejnutnější
a hurá k vodě ven.

Slunce hřeje
ale mrak se mračí
vítr si zafouká do bodláčí
jeden zamračený mrak
rozpršel se kap a kap.
Nám to ale nevadí
trošku nás to ochladí.

Za chvíli je dopršeno
mraku,je ti odpuštěno,
zas to letní slunce pálí
za chládek,
co bychom dali?
Už vím....
Tak si dáme hodinu
lekci chládku,
u zmrzliny u piva
tam pod stromem ve stínu.
**************
*************
Publikoval(a): Květka Š., 15.8.2012
Přečteno (92x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, Ružka, modrá

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti