Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nevidomí/ý

Nevidomí/ý

Averzus Básně » Smutné

Anotace: Jedeme do prdele...(Nechci to moc nazývat volným veršem, je to spíše asociace, kterou jsem nějak poskládal)

Všichni měli o mně jasno
ikdyž nikdo z nich nic nechápal...

A všechno, co řekl starý kulhavý pes
který kráčel podél cihlové zdi
byla pravda - jediné skutečné DOGma...

Více než depresi vzbuzovalo každé slovo
to necitelné chování lidské...

A stalo se, že i já se změnil
přestal jsem myslet a sledoval jsem
- toho, který stál přede mnou
a řídil se jeho kroky
které ve skutečnosti nevedly nikam
on stál na místě - a já také...

Vše se zdálo černobílé
avšak v očích mých to bylo šedé
tváře bez výrazu - všichni stejní
jiný konec neznám...
Publikoval(a): Averzus, 14.8.2012
Přečteno (66x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ZENITZERO666, koala-pancake, děda včela, Martin Havlíček, Lugilla

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 09:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti