tajemství noci
tajemství noci
Anotace: Společné dílo. Šedivá myš a Marcone. Ona se sem bojí psát, ale přitom píše poezii, zatím co většina, bez urážky, píšeme jen básničky.
přichází soumrak
rozkvétá stmívání
zachytíš náznak
marného brouzdání
měj slitování
s hvězdami ...
choď kolem nich
zlehounka potají
padají do trávy
úplňkem šeptají ...
noc Ti polibkem
o Lásce vypráví ...
Publikoval(a):
Marcone, 14.8.2012