Je všechno
Je všechno
Temná
avšak i lehoučká
jak ruka paní noci
co každý den pucuje měsíc a hvězdičky
Tajemná
jak kouzelník s hůlkou
před vrcholným číslem
a užaslé publikum
otevírá pusu údivem
Zákeřná
jak sto rozzuřených milenek
jenž jejich vztek nedovolí spát
To vše je ČERNÁ
barva depresivně veselá
smutná
smrtelná
depešácká
...
vždyť bez smutku
by ani radost nebyla
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 14.8.2012