Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

150ml čokomléčné dráhy

150ml čokomléčné dráhy

richie. Básně » Sci-fi, fantasy

Anotace: výlet za brány fantazie

S hrnkem teplého kakaa
a šálkem dobré nálady
jdu tužkou lovit za hranice fantazie
mé hlavy čerstvé nápady

Nasednu na Velký vůz
prozkoumám všechny kouty vesmíru
s mou partou paralelních můz
žijících v prázdném listu papíru

Proplouvám čokomléčnou dráhou
tahem pera vzniká dokonalý svět
brouzdám v něm kočárem
všech dříve promarněných let

Přistávám velmi ladně
ve světě amatérských básní
s můzami chovaných v mé fantazii
lovím hvězdy, v hlavě se mi jasní

Čokodráha končí
letím dolů, krapet stroze
jsem zas zpátky na zemi
můj výlet končí tečkou na obloze .
Publikoval(a): richie., 13.8.2012
Přečteno (621x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: manamenekdo, Engliš, Jin&Jang, Puris, Lugilla

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 04:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti