Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

právě včas na looserství

právě včas na looserství

je tři čtvrtě na právě včas
balonky heliových snů
v soprán hlasy změnily

při nádechu měl jsem strach
jestli nejlehčí z plynů (krom vodíku)
neurve mi plíce z těla

(no, ale mohl by)

ty salvy smíchu přeju všem
každé slovo je zážitek
pár vteřin královým šaškem
alespoň na okamžik být,

potom zpět ke svému:
looser navždy
Publikoval(a): Marcone, 13.8.2012
Přečteno (107x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sonja la Rosa, Martin Havlíček, Puris, Lugilla, Květka Š., Kett

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti