Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Okno do ulice

Okno do ulice

Mám okno do ulice
a pozoruji lidi
jak spěchají do práce
na nákup
jak jsou v sedm hodin ráno
čilí a pilní
mladý páry

staré babičky s holí
skoro v každou denní dobu
když slunce svítí nebo déšť mrholí

občas
když nuda kazí moje ideály
uvařím si kávičku
vezmu židli
sleduji
pozoruji
objevuji
POZORNĚ !
oči jako okuláry

vynadívám se až až
a pak tam dolů
na ulici
aby mě další podivín mohl šmírovat
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 12.8.2012
Přečteno (80x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, GAIA77, děda včela, Marcone

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti