Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
výborná práce,rozuměl sem tomu a hlavně si ukázal svojí sílu i v jiném než volném verši...dávám bez diskuze dva body za kvalitu!
13.8.2012 21:42 | Martin Havlíček
a pro mě ta poslední...
12.8.2012 19:38 | Sonja la Rosa
Marku, některá Tvoje díla mě nepřestávají fascinovat - jedno z nich je právě Tvoje dnešní. Jsem naprosto nadšená - ta první strofa je pro mě úplně nej...symbolika je perfektní, přesto čitelná.
12.8.2012 14:14 | Lugilla
Černobílé obrázky jak němci vraždí ve varšavě... jsem holčička v růžovejch šatech... takhle nějak to "zpívá" první kontakt... vřele doporučuji... i když asi težko říct proč zrovna v téhle souvislosti... snad ta černobílá..
12.8.2012 12:21 | choza