Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Močůvka

Močůvka

Jelínek Rockefeller Básně » ?nezařazené?

Anotace: Kdo uhádne na co je to alegorie, má bod.

Organická hnojiva,
to je půdy výživa.
Močůvka hnůj nebo kejda,
... o tom by ti řekl strejda.

Chceš-li s tím dobře naložit,
musíš to dobře uložit.
Pomůže ti teta jímka,
už tu o ní byla zmínka.

A když ti kálí jalůvka,
vznikne ti dobrá hnojůvka.
Krávě podesteleš naši známou,
starou dobrou suchou slámou.

Zemědělství to je věda,
bez traktoru dělat se nedá.
Vytvoř si svůj vlastní kompost,
Bude ti dělat samou radost.
Publikoval(a): Jelínek Rockefeller, 12.8.2012
Přečteno (73x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marcone

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 23:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti