Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
určitě to na mě dýchlo...pěkné a originální.
13.8.2012 17:52 | Martin Havlíček
Docela smutné cestování, ale pěkně napsané.
11.8.2012 14:01 | děda včela
Email:
Heslo: