Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

9 večer,les

9 večer,les

Je po dešti
a z větví skapávají kapičky vody
přehlušující posvátný klid stromového hájku
pošmournost lesa
zvuk kukačky
dojem jako by tu někdo byl
avšak nikdo ze zvířectva

neviditelné kroky
v sametové trávě
šlépěje
na které si zvykli mufloni i srnky
žádný predátor nečíhá na ně
jen hluk ticha
dokud sluníčko viníky nevysuší
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 10.8.2012
Přečteno (204x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GAIA77, Martin Havlíček, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti