Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Já tedy ne...
13.8.2012 12:26 | qala
zní to hezky,ale tohle je už přepálený jako prase...kdo se vyzná,no kdo?
11.8.2012 21:47 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: