Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kráčím za vidinou

Kráčím za vidinou

paulo Básně » o Lásce

Anotace: ...

Křičím do prázdna
jen hluchá ozvěna
polyká sloky
nevyřčené
v mém nitru

Široké pole
poseté odrazy
nad horizontem
zrcadlí nebe

sítnice ví
že klamu sebe
s páskou na očích
....
odrazy zrcadlí
nad horizontem
Tebe
Publikoval(a): paulo, 9.8.2012
Přečteno (281x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GAIA77, Píškotek94, Martin Havlíček, děda včela, modrá, ajala, Marcone, Lugilla, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 11:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti