Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Múzám

Múzám

Múzy,
víly básníků
děvky nevděčné
kam ubíráte se ?

Kam mizíte
když pokouším se psát
(v normální čas)

Chodíte ke kupidům spát
když já se snažím psát
nebo jen jíte hrozny olympské
a koukáte na mužské ?

Ať to
či ono

jen mi vysvětlete
proč
vždy kolem brzké hodiny ranní
na mé okno zaklepete ?
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 9.8.2012
Přečteno (58x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Psavec, Martina Primová, Jin&Jang, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti