Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
:D Vaše -ice je dokonalé :D
4.1.2015 2:25 | Srukama
co dá se chytit na háček
v hospůdce či u rybníčku
nejeden malý panáček
co způsobí nemalou opičku... :-)
no a pak pošleme tam slepičku....
s válečkem :-)
9.8.2012 17:59 | Martina Primová
Na sklenice a udice
stačí malá slepice,
vynadá mu velice,
že je stále v putice.
9.8.2012 16:46 | děda včela
Proč bychom se měly urazit :-)
9.8.2012 11:44 | Martina Primová