Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sebevrah

Sebevrah

X.Lodus Básně » Srandovní

Anotace: Stalo se 28.3.2012 na ulici 28.října v Ostravě - M.Horách

Roztahuje ruce,kráčí po silnici,
vrávoravým krokem,v noci při měsíci.

Nejsi ty sebevrah,zeptám se ho přímo,
-ano pane,jsem tak trochu mimo.

To vidím kamaráde,zatím nic nejede,
jak chceš být sebevrah,když každý tě objede.

Pojď se mnou na kávu,zítra jdi na hřiště,
co se ti motá v hlavě,to nechej na příště.
Publikoval(a): X.Lodus, 8.8.2012
Přečteno (1269x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti