Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pod lipami

Pod lipami

Lípy temně hučí
řeká zpívá
ještě před pár minutami
tady byla
mladá slečna přiopilá

silonky pohozené kdesi v trní
a rozepnutá košile
co bude následovat
VÍ SE !!
milenci v akci
a její tatík chrní

Lípy temně hučí
řeka dozpívala
dvojice se oblékla
poté co dovzdychala

tak ještě poslední polibek
a zítra zas
v tento čas
ruměnec naskočí všem žabičkám
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 7.8.2012
Přečteno (80x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, ajala, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti