Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
st!*** Tak ráda si u Tebe čtu, ostatně, to jistě dávno víš :o)
8.8.2012 13:52 | NikitaNikaT.
...moc pěkné!
8.8.2012 7:30 | modrá
Ty jména mi nic neříkaj, jen Hála byl dobrej skin :-DDD
Mno, vykouzlilo mi to úsměv na rtech. Takový ten souhlasný úsměv.Takový, který se zjevuje, pokud čtu něco kvalitního.
7.8.2012 21:24 | Marcone