Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

úplné dno...

úplné dno...

Martina Primová Básně » Smutné

Anotace: jak lvové bijem o mříže.... a stejně je nám to prd platné :-)

v podřepu sleduji svět
letí mi nad hlavou pár cizích vět
mám strach se postasvit
mohla bych být moc na očích

co s tou nejistotou
s bojácnou pokorou
k životu moc dobré není
před každým se hned zklonit

kde nabrat dosti odvahy
sílu postavit se na nohy
podívat se všem klidně do očí
kdo sebejistoty mě naučí

...

poslední dny
ocitám se na kolenou
jde to ještě níž
plazit se...

... jde ještě víc být poníženou...
Publikoval(a): Martina Primová, 7.8.2012
Přečteno (134x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: X.Lodus, Martin Havlíček, ajala, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 09:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti