Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

3

3

Nemohl usnout
vstal a postavil do okna hromnici
a v bílém světle
prozkoumal její tvář a pak celé tělo
V jejích jizvách nenašel ani stopu sebe
Nepatřila mu
kroužila neslyšně soustředěně sama v sobě

Se skrytým úsměvem modře ji pohladil
a zhasl svíci
Publikoval(a): qala, 7.8.2012
Přečteno (124x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sonja la Rosa, Martin Havlíček, Jin&Jang, LadyLoba Romana, Marcone, choza, Lugilla

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti