Maturantky
Maturantky
Anotace: Bylo to milé překvapení z 26.5.2008
Sedím u Piráta,piji svoje pivo,
v tom jsem překvapený a jsem trochu mimo.
Přišly maturantky,je to jejich den,
přeji těm holčinám-nej,nej,nej,nej,nej.
Jedna krásnější než druhá,švitoří
a brebentí o své úspěšnosti,
mě starému dědkovi,hrály všechny kosti.
A ty mladé dračice,ještě neví co je čeká,
že ten život složitý,není klidná řeka.
Stane se,že vyleje se někdy ze svých břehů,
nebo bude bez vody,jak život bez lásky plný vzdechů.
Přeji vám však děvčata plno lásky,radosti
v tuto krásnou chvíli,vaší dospělosti.
Publikoval(a):
X.Lodus, 6.8.2012