Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podrobnosti autora ZJEVNILKA

ZJEVNILKA

·Věk: 32 let

·Registrace: 13.01.2023 (648 dnů)

·Napsal(a) o sobě:

Ahoj, lidičky, já Vás zdravím, jmenuji se Lenka Ester Zjevná a jsem od narození nevidomá a píši zejména milostné básně o Lásce. Kontakt na mne :Email: svetelnabytost@post.cz, messenger, jen na požádání... Doufám, že se Vám bude má tvorba líbit. Působím též i na poetizéru. Jsem známá tím, že si podle nálady vždy měním i přezdívku, tak snad to nevadí. Avšak vždy jsem to já, to mi věřte ..Každý, kdo mne čte, mne pozná podle mého stylu psaní :-)

Jednou jsem se zde zaregistrovala, avšak jsem zapoměla heslo, tak jsem se po delší době zde zaregistrovala znovu a douvám, že má tvorba Vám má mnohé, co říci :-)

Vzpomínám na autorku Slzy Deště, jež hluboce přirostla k mému srdci.Jednou jsem si uložila její nádherná slova a mám je uložené dodnes..Hovorila tehdy o mé duši a o křídlech mnohých,aby mohly vzltnout,když e duchovně podpíírám...
NA serveru poetizer.com NYNÍ působím jako Svědectví každý den. Všechny Vás tam srdečně zvu.Působí tam i můj nádhern milovaný pod přezdívkou JAN POUTNÍK :-) DOPORUČUJI VÁM JEHO TVORBU...S LÁSKOU ESTERKA.

Přehled děl:

· Básně (1)

· Povídky (1)

Všechna díla

Sbírky, Knihy (0) - nedokončených (0)

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 13:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti