Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prána

Prána

Varg Úvahy » Filozofické

Anotace: život E

Příjmy potravu E, umřeš.
Hnízdo odpadu v těle se rozmnožuje zrnkem obilí, pak podle našeho předsvědčení jsme zdraví do chvíle kdy nastane životní problém, NEMOC


Narušená aura
Příjmi světlo, náhražku potravy a žít budeš s hudbou nálady kvlaitního zdraví.
Intuice moudrého blázna je větší, než instinkt smrtícího obžertství.


Obejmi v náruči strom.
Zbav se strachu instinktu.
Věř intuici v sebe.
Napíj se vody, natáhni ruce.
Krok bolesti, ale léčitelské zdraví.


To vše prána praví.
Život chuti okem
Né sádlo chuti zubem
Publikoval(a): Varg, 28.2.2012
Přečteno (747x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Freequency, michaela07, K.Katerina

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 04:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti