Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Když tě nedovádí k zuřivosti, tak je to pořád dobrý :D Dík
8.8.2012 10:18 | qala
tvá tvorba je dost hluboká a dost mě provokuje,ale to je zatím vše...dávám bod.
7.8.2012 17:30 | Martin Havlíček
Dobrý.
6.8.2012 11:00 | děda včela
Umíš dokonale popsat pocity - musela jsem si Tvou báseň přečíst několikrát, než jsem tu atmosféru úplně vstřebala...pro mě nejsilnější část je třetí a čtvrtý verš.
6.8.2012 9:54 | Lugilla