Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
spontální pařba,nám se včera v šestém patře nafukovali okna-hnusná bouřka,ale ztotožnění básně celkem podařené!
3.7.2012 19:01 | Martin Havlíček
povedená slátanina
3.7.2012 14:14 | Engliš