Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
kamaráde nemáš to špatný,byť mi v básni chybí takový ten moment překvapení nebo co čtenáře shodí se židle,ale v profilu máš že píšeš rád jen o lásce a tam se bohužel nějaká morbidnost nehodí....když to shrnu tak talent máš jen bych ti radil do budoucna nepsat jen o lásce a básně trochu více pikantně okořenit.
1.7.2012 9:27 | Martin Havlíček