Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
opět velmi zajímavá forma...dávám jen bod,z důvodu nijak zajímavým obsahem...ale jinak ti to píše jen co je pravda.
18.6.2012 16:52 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: