Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Životy jsou různě,
přesto někdy si podobné,
člověčí činy stvůrné,
někdy štěstí je náhodné...
... když čekáš na odezvu.
5.6.2012 17:43 | NikitaNikaT.
dobrá poznámka... k zamyšlení... :-)
5.6.2012 8:45 | Martina Primová
Jak to asi řeší v arabských zemích?
5.6.2012 7:52 | děda včela