Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro mou A.K.

Pro mou A.K.

"Miluji tě víc než s myslíš,
Tak nevím co rozmýšlíš!

Si jako rub a líc ,
ale já už nechci víc ..

Srdce mé bije jen pro tebe..,
ale já už nechci být dál bez tebe! :*

Anetko já srším touhou ...
Milovat tě chvíly pohou ..:)

Chci ti dodávat příjemné
chvíle,
i když sem na daleké míle. :(

Si moje beruška co sedí v Lipanu,a touží po květu..
Já vím že se nepletu :*

Dej mi část srdce,nebudeš litovat..
Já umím ještě milovat ..

jen mi prosím neubliž,
srdce mé už neponiž :( :*
Publikoval(a): P.e.t.r.y, 4.6.2012
Přečteno (326x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 19:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti