Smutné oči
Smutné oči
Anotace: Báseň o vlcích..
Řetízek stop se ztrácí v naději,
rudé skvrny pod sněhem mizí.
Dvě žluté oči neznají naději,
dvoum očím štěstí je cizí.
Šedivé tlapky zmokly do krve,
šedivým tlapkám již dochází síla.
Dvě žluté oči pláčí poprvé,
dvoum žlutým očím jen bolest už zbyla.
Šedivé tlapky už ulehly v závěji,
a sníh se rozhodl všechno teď skrýt.
Dvě žluté oči se konečně zavřeli,
a jeho druzi začali smutně výt.
Publikoval(a):
Sisi45, 26.5.2012