Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Také jsem měl koně, dokonce služebního , na kterém jsem jezdil kontrolovat práci na polích.Měli jsme i chovné klisny a odchovávali hříbata.
23.5.2012 8:48 | děda včela
Vítej na basne.cz!
Nejsi jediná, kdo koně miluje, je to oblíbené zvíře mnoha lidí, je to opravdu krásné a ušlechtílé zvíře :o)
23.5.2012 8:06 | NikitaNikaT.
Vítej!!!
22.5.2012 18:20 | Marcone