Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
jo jo ego je něco, čeho mi lidé se neradi zbavujeme.
20.5.2012 12:48 | Martin Havlíček
Vítej na basne.cz!
Mno, jak z teho nemít děkupku, to jenom těžko řéct... radit nepřísluší mi.
19.5.2012 7:03 | NikitaNikaT.