Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nadešel čas . . .

Nadešel čas . . .

Nadešel čas...
...že by čas na lásku?
Ne, ten tu pro mne není!
Je to jen čas mých slz a pláče,
jež stejně nikdo z Vás tu neslyší...
...však spíš snad nechce slyšet?
Čas krutých slůvek od Tebe,
jež bodají jak stovky nožů -
v srdci i v duši, všude do těla...
...Nadešel čas, však...
...ne ten na lásku,
...čas na mou smrt,
...................
ta řeší vše - a nic ...
"Chci být zas jen hrstkou popela!!!"
Publikoval(a): charlottt, 15.5.2012
Přečteno (108x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 22:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti