Noční láska
Noční láska
Anotace: Je noc, tma, hlavou se vám honí nejrůznější myšleky
nemohu dnes zas a znovu spát
nutí mě to zprávu tobě psát
psát o svých pocitech a myšlenkách
zatímco ty spíš ve tvých peřinkách
dlouho otálel jsem s láskou k tobě
přes všechno co táhlo nás k sobě
zamiloval jsem se nejspíš beznadějně
milovat tě chci a budu dlouho věrně
jsi má jediná, slečna vyvolená
jen proč nezlomila mě ta dovolená
vše mohlo být jinak krásně udělané
vynechali bychom z toho podvedené
mohli jsme být spolu něco přes rok
byl by to v životě už velký krok
ale já sem lásko rád jak to je
vše co dít se má se také děje
naše láska je tak krásná a čistá
musíme spolu zůstat a to dozajista
miluji tě jak nejlépe to umím
vím že občas v noci funím
Publikoval(a):
DandelionV, 8.5.2012