Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

O ni...

O ni...

Radek_K Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Snad jedna romantická...

Chtěl bych tě obejmout a nikdy už nepustit,
Tvé vlasy voňavé chci jemně rozpustit .
Jsi symbolem chtíče i žíznivé vášně.
smyslem žití, co nad ním i ďábel žasne.

Chci být tvým osobním andělem strážným,
co pod svá křídla láskyplně schová tě,
A s kamennou tváří, pohledem vážným
sním pouze o tom jak v náručí chovám tě.

S rudou růží ve vlasech - tak kráčíš ty v mých snech
a já o tobě přemýšlím i v těch nejsmutnějších dnech.
Planoucí svíce, žhavá a uprostřed místnosti.
Ty jsi mým lékem , důvodem k radosti.

Jsi bouřlivým snem, co změnil se v realitu
mé srdce buší, jak nálož dynamitu.
A já se ptám sám sebe, zas a znova,
však na krásu tvou již nemám slova.
Publikoval(a): Radek_K, 4.5.2012
Přečteno (651x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, děda včela, NikitaNikaT., mtek

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 13:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti