Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
text má svá slabá i naopak silná místa....tím slabší místa sou pro mne místa,které si neumím vysvětlit. ale jako skladbu si to rozhodně představit umím.
26.4.2012 17:08 | Martin Havlíček