Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nevyznání

Nevyznání

nerozhodná holka v mezidobí bez majáku Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Dva roky se honíte za něčím, co vlastně neexistuje, celý ten čas by si zasloužil využít jinak. Ne. Celou tu dobu mi to stačilo, teď chci víc!

Loučím se s Tebou,
jako s tou pastelkou, která je tak krátká,
že jde špatně uchopit,
nejde ořezat a bolí od ní prsty.
Tak dokonale modrá jako nebe o půlnoci.
Další taková se hledá těžko,
Možná i marně.
Nevyhodím ji,
neztratím to celé, co je mezi námi.
Naše lampiony slávy už dohořívají
a kolem doznívá přiopilý smích.
Musíme nechat přebolet to,
co ještě nebolí,
zrušit rezervaci našich srdcí a těl,
třeba kvůli těm pravým.
Musím, musíš, musíme!
MUSÍME!
Když si přestaneme říkat všechno,
nemáme se už o čem bavit.
Už nechci Tě mít ve všech svých
básních, povídkách a prosbách před spaním.

Měl sis uvědomit dřív, jestli´s mě chtěl na víc,
než pár nocí v měsíci.

Odcházím, končím!
Přečteno (217x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli, Toulavá, NikitaNikaT., Martin Havlíček, whiolet, Lugilla, Engliš

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 17:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti