Proč?
Proč?
K čemu je láska?
City? Touha?
Proč všechno kolem
tak těžké se zdá?
Proč k zamilovanosti
stačí chvíle pouhá
a zapomění je jak
nekonečná hra?
Proč tolik bolí něco
co vlastně ani není?
Proč člověk věří na zázrak?
Realita která všechno změní
srdce co bije na poplach
Publikoval(a):
Bořekbrácho, 18.4.2012