SPI
SPI
Spi a neotvírej oči
na tenhle škaredej svět!
Spi a nevymýšlej řeči,
tak kamenný, tak zlý!
Spi a přestaň přemýšlet,
nebo se začni aspoň smát.
Jak teskně mluvíš, povídáš.
na nebi hvězdy začínaj se ptát
kam anděl v noci přilétá.
Co? Zavolá do tmy. Co?
Snad sen. lásku nebo sílu v nás.
Kam? Zavolá do tmy. Kam?
Snad tam co hloupost vykvétá
Publikoval(a):
Bořekbrácho, 9.4.2012