ona!
ona!
Anotace: moje milovaná chtěla abych jí napsal básničku a řekl do očí , tak chci vědět, jestli je to dobrý :)
Lásko, píšu Ti tuhle básničku
protože Tě miluji a to ne trošičku
je mi dobře jen s Tebou
už nikdy v životě nechci jinou.
chci být Tvoje opora, chci být pro Tebe vše
chci být pro Tebe to co jsi Ty pro mě
jsi dokonalá, jsi jiná než všechny
tahle básnička je pro Tebe,tak si ji prosím vyslechni
nesměj se tomu co píšu, ani tomu co Ti tady říkám
jsem rád že jsem ted s Tebou a že tě mám
už nevím co psát,doufám že Tě s tím nezklamu
ted me řekni jaké to bylo PS: vážně Tě miluju
Publikoval(a):
mixer, 6.4.2012