Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Hmmm..., chápu bohužel až velmi dobře. Jen si myslím, že bys ji i vyzpíval. Někdy prostě milovat nestačí, můžeš se pokusit ..., aby sis nic nevyčítal. Těžko se mi radí, snažím se být přítelem s pláty kovu přibitými na srdci..krev stejně prosakuje...
12.3.2012 7:44 | Jin&Jang
Smíšené pocity člověka, který prožívá neopětovanou lásku. Snaží se na tom něco změnit. Láska s hořkou polevou.
8.3.2012 14:35 | lifestalker
Proč?
8.3.2012 3:19 | Jin&Jang